Kontorsstäd


Hos oss är kontorsstädningen personlig och förenad med kvalité, då det är samma person som utför arbetet hos kund. Vår erfarenhet är att relationen mellan kunden och den som utför arbetet är avgörande för ett bra resultat.

Vi får dagligen stora förtroenden, från att ha hand om nycklar och larmkoder till att avgöra hur specialgolv och känsliga ytor ska rengöras och vårdas. Kvalité är grunden i vårt arbete.

I förlängningen vill vi bidra till människors trivsel och glädje på jobbet och till företagets framgång. Vi ser till helheten och kan utföra specialtjänster, såsom dammfritt på djupet med vår specialmaskin.

Vi utför oftast ett besök där vi tillsammans med Er går igenom vad som ska göras på just Er arbetsplats. De punkter nedan är vad vi generellt gör vid en kontorsstädning men varje kontor är unikt och vi anpassar oss alltid efter Era behov.

Toaletter
In-och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
Tömning av papperskorgar


Alla rum
Golv och mattor dammsugs
Samtliga golv fuktmoppas
Papperskorgar töms
Fria ytor dammas
Fläckar borttages på lister, speglar och dörrar.

Köksdel/pentry
Kök eller pentry rengörs
Arbetsbänk och diskbänk rengörs
Sopor töms

Städmaterial
Rentic kan tillhandahålla städmaterial i form av golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel, dammsugare, engångsmaterial och dyl. Kunden tillhandahåller inget, allt eller delar av städmaterialet beroende på kunds förutsättningar. Denna tjänst finns med olika alternativ för just Er situation.

Kostnadseffektiva lösningar
Antalet timmar för kontor och företagsstädning beror på behov och omfattning. Vi levererar alltid arbeten med kostnadseffektiva lösningar och hög kvalité. Denna tjänsten offereras.

RUTavdraget
50% avdrages direkt på fakturan. För mer information om RUTavdraget se information hos skatteverket. Klicka här
www.skatteverket.se